Társkereső Hatvan

jegyezz meg

Társkeresés Hatvanban (Heves)

Hatvani párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 228 társkereső tag vár rád Hatvan és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Hatvan egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Hatvan és környékéről:

Krisztina
45 éves
Hatvan

Szeretnék tartós kapcsolatot létesíteni,30-40év közötti férfival!Várlak! Szeretném megtalálni végre az ideális partnert számomra!
Mária
56 éves
Hatvan

Nem irtam személyes bemutatkozást, a későbiekben pótolni fogom. "Pár-kérdés" tesztet nem töltik ki...
Zita
45 éves
Hatvan

Remélem, egy magas,kedves pasi fog megtalálni! Legyél őszinte és akarj Te is komoly, boldog kapcsolatot úgy, mint én!
Rózsa
62 éves
Hatvan

Általàban vidàm természet vagyok Szeretem a gyermekeket és az àllatokat. Szeretnék megismerkedni amolyan "régivàgàsú kedves mackóval"☺ Talàn lenne még pàr boldog évünk szeretetben kölcsönös tiszteletben😊
Ilona
61 éves
Hatvan

Nem kell ide a nőnek nagy szavakat irni! Mièrt is kellene! Klassz, jó humorú fèrfit keresek! Ez ennyire egyszerű!
Edit
58 éves
Hatvan

Kétféle férfi létezik, Isten vagy isten ments! " -Te mit keresel egy férfiben? - kérdezte a nőtől a vele szemben ülő férfi. A nő egy pillanatra meglepődött, majd így felelt: - Tényleg tudni akarod? -Igen! – mondta a férfi. Vágyom a férfira, aki életem minden területén a...
Betty
59 éves
Hatvan

Független,rendezett életvitelű,vidám férfi ismeretségét keresem. Itt most egy szép idézet következne,de inkább elmondom személyesen.
Erzsébet
51 éves
Hatvan

Most nem irok bemutatkozó szöveget ha felkeltettem az érdeklődésedet irj. Csak komoly kapcsolatot keresek, kalandorok kimélenek.
Sziszi
42 éves
Hatvan

Az "Igazi" nem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne "igazi". De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben...
Tündi75
45 éves
Hatvan

Nem szeretném pár sorban jellemezni magam, de ami NEM vagyok: gonosz, ijesztő, kopasz, akaratos, hárpia stb. :-) A kolléganőim megértőnek tartanak, egy kicsit optimistának és persze Sztahanovnak.


Párkereső urak

Társkereső urak Hatvan és környékéről:

Janos
51 éves
Hatvan

Sziasztok,valami hiányzik az életemböl..Lehet hogy nálad megtalálom..Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok...
Vick
38 éves
Hatvan

Nos mit is írjak magamról elöljáróban? A későbbi félreértések elkerülése érdekében szeretném tisztázni, hogy nem vagyok egy szőke herceg fehér lovon, mert a szőke hajam bebarnult, de a paripa még meg van. A többit majd privátban... :)
Zoli
37 éves
Hatvan

"Egy pillanatképből nem lehet megítélni senkit. De még egy egész életből sem. Mert nem tudod, honnan jött és hová megy - mit hozott magával s mit visz el. Ha nem tudod, merre megy egy lélek, hol tart az útján,csak azt, hogy éppen most milyen, semmit sem tudsz róla.!""
Gábor
51 éves
Hatvan

Hatvanban élek egyedül egy családi házban. Van egy Csibész nevű kutyusom. Mindenkit szívesen fogadok. :)
Tiborci
52 éves
Hatvan

Keresem a kedves párom egy hosszútávú kapcsolatot szeretnék Nyitott vagyok és őszinte Megbecsulnem a kedvesem aki értékeli a szeretetem
Péter
30 éves
Hatvan

Nem vagyok szokványos, a mainstream dolgok nem hoznak lázba. Inkább otthon, mint buliban, de ha adsz esélyt, nem bánod meg.
csabi
40 éves
Hatvan

lássuk a hobbit szetek turázni motorozni,hegyetmászni,mindent ami megmozgat testileg-szellemileg személység kitarto,határozott nagyon öszinte,kompromisszumra hajlamos,néha visszahuzodo,bujos,család szerető-centrikus,kicsit bevállalós,tudok bocsánatot kérni,rend szerető,s ha az alkalom adja kénye...
Laci
59 éves
Hatvan

Fiatalos.vigkedélyű.életvidám pasi vagyok.Többit majd személyesen ha kiváncsi vagy rám.Komoly.tartós kapcsolat reményében vagyok itt.
Sándor
62 éves
Hatvan

Intelligens,nem mindennapi,tanult férfi vagyok.Sok területen tudok mozogni.Speciálisan látom,hogy ki vagyok,világosan tudom,hogy mi történik körülöttem.Tettek embere művészetet kedvelő társat keres. Aki éhes, térjen be hozzám enni!:-) Többet ajánlok,mint a tolerálást, vagy a Status Quo-t, vagy j...
Zoli
48 éves
Hatvan

Sziasztok ! Vidám természetű,jó humorú,káros szenvedélyektől mentes,férfiként szeretnék megismerni egy hasonló jellemű,csinos lányt.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretnénk megosztani a T.Szerkesztőséggel egy újabb sikertörténetet. István és Ágnes társkeresők voltunk az oldalon akik meg akarták találni a párjukat az életük hátralévő részére.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://tarskereso.parom.hu/tarskereso/hatvan
Nyomtatás dátuma: 2020-11-28 20:19:04