Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Erika
56 éves
Dunakeszi

Hmm...ez a legnehezebb 100 karakter....most biztos nagyon szép rebegtetős szöveget kellene ide írni, de én a személyes találkozásban hiszek. Egy illat, egy pillantás, egy mozdulat, egy szó...mindent eldönt!
IRÉN
68 éves
Tahitótfalu

IRÉN 68éves özvegy.,Bármit hoz a sorsa ,az élet megy tovább,Egyedül Élek kertes családi házban.biztos egzisztenciával rendelkezem.Egy igazi őszinte,kedves,megbizható,társa vágyom.Aki még vágyik a szeretetre,megbecsűlésre,és szerelemre.És mind azt viszonozni is tudja.Szeretek ,utazni,...
Etelka
52 éves
Kecskemét

Magamról csak egy keveset vidám kedves természetű vagyok!!! Ismerj meg és akkor meg tudod a többit!!!
Gabriella
55 éves
Miskolc

Üdvözöllek! Azt gondolom az adatlapból derülnek ki dolgok, ha többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Sok szerencsét!
Renáta
57 éves
Debrecen

Rendezett körülmények között élek.Fiatalos megjelenésű,házias szőke,nő vagyok,keresem páromat,komolykapcsolat reményében nem italozó,családcentrikus,gyermekszerető férfi személyében.Irj bátran,ha engem keresel
Vali
50 éves
Kecskemét

Életvidám, eleven, az életet élvezni tudó, társaságkedvelő nő vagyok. Szeretek túrázni, olvasni, moziba, színházba járni, rendszeresen jógázok. Komoly, őszinte kapcsolatot keresek. Kizárólag független férfiak jelentkezését várom.
Gyöngyi
47 éves
Veszprém

Tartalmat, mélységet keresek. Nem érdekelnek a felszínes, üres kapcsolódások. Egyedül élek a kamasz lányommal. Kézműves vállalkozásom van. Jelenleg városban élek de vágyom vissza a vidéki életbe. Szeretem a nyugalmat, csendet, kirándulni, táncolni és sokat nevetni!
Eva
61 éves
Szekszárd

173 cm magas vagyok 73 kg inkább vékony testalkatú sajnos 2 és fél éve özvegy nagyon szép 40 éves házasság után .Hajam színe barna színe szintén barna 60. - 62 éves korú önmagára igényes urat keresek tartós kapcsolat céljából . Rossz egyedül
Julianna
59 éves
Budapest

Szeretek utazni, újat megismerni. (Nem csak tájat, várost, hanem az embereket is!) Nem beszélek nyelveket, de ez eddig nem okozott problémát! Amúgy járadékos katona vagyok, de mellette dolgozom. Imádom a gyerekeim és a munkám! Egyelőre ennyi!
Ildikó
54 éves
Budapest

Keresem a társam, akivel megtartó, emelő, szeretettel, hittel és bizalommal működő párkapcsolatban létezünk. Komoly kapcsolatot keresek, közös élményekkel és felelősségvállalással. Az ideális társ, aki önmagával egységben van, felnőttként, felelősséget vállal az életéért. Ezért kérlek, ha...


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

Pál
56 éves
Budapest

Ide bármit lehet írni!Nagyon sokféleképpen lehet tálalni a dolgokat!Szerintem,sokkal többet ér a személyes találkozás,mindenféle módszernél.Lerövidíthető a társkeresés időtartama,ha nem fut az ember felesleges köröket!Aki valóban társat keres,az nem pazarolja az időt,hiszen minél hamarabb boldog ...
Ferenc
59 éves
Szeged

Van porszívóm, mosógépem és jól főzök. 20 éves koromig napi kétszer, háromszor úsztam, vízilabdáztam. Ezután DJ., éjszaka, nők. 33 évesen leforgott balesetben életem filmje. Megdöbbentem, megváltoztam. Feleség, gyerek, kutya, ezotéria, misztika, okkultizmus. Elváltunk. Pszichológia, Vallástud...
Sándor
68 éves
Hajdúböszörmény

Szia kedves látogatóm! Régen elváltam, majd özvegy lettem 10 éves kapcsolatom után. Van lakásom, meg mindenem ami kell nekem, de nagyon szeretnék egy olyan asszonyal kapcsolatban lenni, kivel figyelmet fordítanánk egymásra. Szeretek gyalogolni, kerékpározni, utazni, kirándulni, sakkozni, kártyázni.
Tamás
60 éves
Biatorbágy

Sziasztok! Nem kalandor vagyok hanem társaslény. A páromat keresem, akivel lehet együtt ÉLNI!, aki megért ha szomorú vagyok és elvisel ha vidám vagyok. Hobbim a horgászat és az utazás.
Attila
42 éves
Debrecen

Sziasztok lányok! Komoly párkapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Kérlek csak akkor írj, ha Te is így gondolod! Csodálatos szép napot !
József
64 éves
Budapest

Keresem a barátom, párom, kedvesem, egy személyben. Budapesti hölggyel ismerkednék. Hasonló a hasonlót keresi.
Zoltán
34 éves
Budapest

Szia! Nem tudom mit érdemes ide írni. Alapvetően csendes, visszahúzódó természetem van, de azért nem vagyok otthonülős. Szeretek sétálni (igen, csak úgy, céltalanul), koncertekre és egyéb rendezvényekre járni, de gyakran van otthon ülős kedvem, olyankor egy könyv vagy egy jó lemez is elég hogy l...
Attila
29 éves
Budapest

29 éves vagyok. Ipari alpinistaként dolgozom fix cégnél. Hobbiaim: séta, kalandparkok, szabadulo szobák, olvasás, főzés, koncertek, filozofia, valások tanulmányozása, spiritualizmus. Elsősorban társat keresek, de nem vetem meg a szabadidő illetve beszélgető partnereket sem.
Oszi
35 éves
Szigetszentmiklós

Kedves Ismeretlen! Keresi társát egy mindig vidám, kivéve mikor nem, (bár ez ritkán fordul elő), jó humorral megáldott....Úriember:):)?? Majd eldöntöd ha megismersz, hogy így van-e? :) Szabadidőmben szeretek kirándulni, úszni, valamint sok minden mással a meglévő ám de kevés időt elütni és pers...
Józsi
40 éves
Budapest

Jó humorú, életvidám, konzervatív életfelfogású a biciklizést, kosarazást, úszást és a biliárdot (snooker) kedvelő férfi vagyok.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Viktor 2011 november utolsó napjaiban írt nekem először levelet, akkor nagyjából egy hónapja voltam nálatok regisztrálva.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

2012. május 3.-án regisztráltam az oldalon, majd 1-2 félresikerült üzenetváltás után kaptam egy következőt, mindent megváltoztató levelet Tőle. Már az első sor mosolyt csalt az arcomra, nagyon szimpatikus volt nekem a feladó.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://tarskereso.parom.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2020-10-23 07:45:36