Társkereső Pécs

jegyezz meg

Társkeresés Pécsett (Baranya)

Pécsi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1024 társkereső tag vár rád Pécs és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Pécsi szál a társkeresőknek

Mit tegyen az ember, ha Pécsett szeretne társra lelni? Hogyan találják meg egymást a helyi társkeresők, ha élőben sehol nem sikerül összefutniuk? Hol ismerkedjen Pécsen az, aki elvált vagy özvegy társkereső, egyedülálló anya, vagy épp azért gondolja lehetetlennek, hogy rátaláljon a szerelem, mert nem hiszi, hogy ötven fölött még esélye van a boldogságra?

A második legfontosabb társkereső lépés

Miközben társkereső nők és társkereső férfiak ezrei vágynak komoly kapcsolatra és esküvőre, sokaknak jelent nehézséget az ismerkedés, vagy hogy legalább egy randi sikeresen összejöjjön.
Ma már a hatvan feletti társkeresők is tudják, hogy léteznek társkereső alkalmazások, szinte mindenki ismer beszélgetős oldalakat, sokan egy rapidranditól sem riadnának vissza, mégis a legtöbbeknél elfogy a lendület rögtön az ingyenes társkereső regisztráció után.
Odáig szinte mindenki eljut, hogy többé-kevésbé kitölti a (jó esetben) fényképes társkereső adatlapját, de önmagában ettől még nem történik meg a csoda: nyitottság és kezdeményezőkészség is kell ahhoz, hogy elinduljon a kapcsolatfelvétel és a kommunikáció. Ha csak passzívan vagy jelen bármilyen randioldalon, az pont ugyanaz, mint ha elmennél egy buliba csak azért, hogy aztán egy sötét sarokban ücsörögj egyedül. Pedig itt legalább az az egy biztos, hogy senki nem fog senkit lepattintani azzal, hogy bocs, de van csajom/pasim, hiszen mindenki társat keresni van fent. Ha tehát tüke társkereső vagy és pécsi vagy környéki párt szeretnél, nem elég csak annyit tenned, hogy bejelentkezel egy mobilos társkeresőre vagy vidéki randi oldalra - ahhoz bizony kell némi kölcsönös energiabefektetés, hogy összejöjjön egy igazi találkozó is. Hogy hosszú távon mi várható, az nagyban függ az első randitól, érdemes tehát olyan programokat és helyszíneket választani, amik megalapozzák a sikert.

Tuti randi helyek Európa Kulturális Fővárosában

Mediterrán hangulatú déli nagyvárosunk szerencsére bővelkedik vonzó és változatos helyekben, sok randira elegendő ötlet rejlik Pécs utcáin.

A város főterén, azaz a Széchenyi téren álló jellegzetes, kupolás, a török időkből ránk maradt épület tökéletesen illusztrálja azt a társkereső és emberismereti alapelvet, hogy nem szabad első látásra és csak külső alapján ítélni: Gázi Kászim pasa dzsámijának hivatalosan Gyertyaszentelő Boldogasszony-templom a neve - igen, a török-iszlám építészet egyik legszebb európai gyöngyszeme ma már római katolikus templomként működik, bár a keresztény társkeresők ezt biztosan tudják.

Sokáig a Pécsi Nemzeti Színház, a nyaranta megrendezett POSZT és a Pécsi Balett volt a város kiemelkedő szellemi életének három fő pillére, ám mikor 2010-ben Európa Kulturális Fővárosa lett, még tovább bővült a jelentős kulturális helyszínek köre. A nemzetközi hírű porcelán manufaktúra gyárépületeiből átalakított, Zsolnay-negyeddé keresztelt komplexumban a koncerttermek, múzeumok és fesztiválok számtalan olyan programot kínálnak, amely első randinak is tökéletesen alkalmas, ugyanígy az új Kodály Központ is, amely világszínvonalú, különleges akusztikájú hangversenytermével hamar a térség legkedveltebb koncerthelyszíne lett.

Adrenalin, sör, bor

Ha szívesebben eltávolodnátok a belvárostól, a Ferencesek utcáján álló izgalmas épületek sorától és a négytornyú templomtól, vagyis a pécsi Bazilikától, induljatok közösen magasabb célok felé.

A Barbakán és a Nyugati várfalsétány különleges hangulatú hely, itt megállva elterül alattunk a város, míg felettünk a Mecsekoldal magasodik. A Tettyén a Mésztufa-barlangot már csak azért is érdemes megnézni, mert a különleges geológiai képződményben - amit régen a pokol kapujának is hívták - egy félelmetes sárkány is látható. Ha ez még mindig nem elég adrenalinlöket, irány a TV-torony, hazánk legmagasabb épülete a Misina-tetőn, ahonnan jó idő esetén egész a Balatonig is ellátni, vagy a Mecsextrém kalandpark, ahol hamar kiderül, ki mennyire bevállalós.
A nagy izgalmakra vagy pusztán a találkozás örömére aztán jöhet egy jó ital: a Pécsi Sörfőzde az ország legrégebbi sörfőzdéje, a közeli villányi és siklósi borvidéken pedig csodálatos borok készülnek minden évben, úgyhogy a minőségre nem lehet panasz.

Pécsi cél

Pécs legromantikusabb pontja kétségtelenül a lakatfal, illetve most már lakatfalak: a Janus Pannonius utcában már a 70-es évek óta gyűltek a szerelmesek lakatjai egy kerítésen, majd miután a szomszédos kerítést is teljesen elfoglalták, 2013-ban épült egy új, önálló szobornak is tekinthető lakatfal a Sétatér sarkában - ha siettek, ide még a ti lakatotok is elfér!

Rövid ismertető


Pécs egy Baranya megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Pécs és környékéről:

Ibolya
63 éves
Pécs

Sziasztok! Mit is írjak ide, hogy ne fenyezzem magam! Egyedülálló 63 éves, empatikus, romantikus Nő vagyok!
Judit
55 éves
Pécs

" A szeretet akkor kezdődik, és addig tart, amíg rád figyelek...Két idegen világ így lesz ismerőssé egymás számára" "Kétféle ember van. Az egyik mindig készül valahová, a másik haza akar térni. Jó párkapcsolatot teremteni csak az utóbbival lehet..."
Júlia
52 éves
Pécs

Én a NŐ vagyok, annak előnyeivel és hátrányaival egyaránt... Társam keresem. (kb. 30 évre)
Judit
46 éves
Pécs

Társamat keresem... Sportos vagyok, fontos számomra a kölcsönösen jó humorérzék, azonos értékrend és gondolkodás!!!
Ilona
60 éves
Pécs

A páromat elvesztettem ,nagyon nem jó egyedül. Egyenlőre csak ismerkednék,barátkoznék ,aztán majd meglátjuk mi alakul ki belőle.
EDIT
62 éves
Pécs

Mások által csinosnak mondott fiataĺos elvált nő vagyok. Nem vagyok maximalista ami az igényeimet illeti-de egy jómegjelenésű, önmagára is igényes férfit keresek. ! Legyen ápolt,káros szenvedélyektől mentes, tisztelje a nőt ne akarja kihasználni. Egy nagyon nehéz időszakon vagyok túl -nagyon...
Bernadett
47 éves
Pécs

Komoly kapcsolatot keresek. Ismerj meg, megtudod ki vagyok 😊Szeretek táncolni, kedvelem a társaságot. 😊
Nóra
44 éves
Pécs

Komoly gondolkodású, mégis jókedvű,vidám lány vagyok. Komolyan veszem a munkám, vannak terveim. De munkám mellett, fontos számomra a család és a barátaim is. Vágyom arra, hogy valakivel már saját családom legyen. Szabadidőmben szívesen olvasok, barátaimmal találkozok, szívesen járnék táncolni....
Edit
65 éves
Pécs

Hiszek abban, hogy az élet folyton tesztel, és ha valamit nem kapok meg, az csak azért van, mert sokkal jobb dolog vár rám. Egy nagyobb mosoly, egy őszintébb, egy szív, ami jobban szeret, és amíg hiszek benne, addig biztosan így lesz.
Mária
53 éves
Pécs

kedves szeretetre méltó de sárkány is tudok lenni ha felbosszantanak. írhatok bármit a személyes találkozás mindennél többet ér.


Párkereső urak

Társkereső urak Pécs és környékéről:

Tamás
58 éves
Pécs

Szia Tamás vagyok.Szeretnék megismerkedni egy hölggyel akit boldoggá tehetek és viszont.Szerintem 50 felett sem lehetetlen.
Csaba
42 éves
Pécs

Attila
44 éves
Pécs

Kedves, vidám ember vagyok, komoly tartós kapcsolatot keresek. Hiszem, hogy van még kölcsönös megbecsülés és tisztelet. Remélem, vannak még mások is, akik hasonlóan gondolkodnak, és komoly kapcsolatot keresnek. Érdeklődési köreim többek között: csillagászat, fotózás. Rendszeresen sportolok...
győző
46 éves
Pécs

jelenleg Francia országban dolgozom,keresek olyan hölgyet aki kibir várni3honapot is akár.mert 3havonta járok haza,M.országba.több mint 1éve elváltam,van1fiu.16.éves gyermekem,aki édesanyával él.
Csaba
58 éves
Pécs

Sziasztok, hölgyet keresek kapcsolat reményében. Kis bátorításra van szükségem. A többi majd alakul.
István
31 éves
Pécs

Írtam ide egytök jó kis szöveget de rá jöttem hogy tök mindegy mi van itt úgy is a kép alapjan döntesz,várod a csodát (elárulom olyan nincs),a szőke herceget. Csinald a rosszat es veszits el valami jót, vagy csináld a jót és beszélgessünk. De ha megis eljutsz idáig írok neked valami szellemest s...
Kristóf
39 éves
Pécs

Mosok, főzök, takarítok, de be kell látni: van amihez mégis csak két ember kell. Voltak kapcsolataim, de egy ideje egyedül élek és ezen szeretnék változtatni. Én egy nőben többet keresek egy háziasszonynál, vagy egy szexpartnernél, társat szeretnék, akivel hosszú távon megszépíthetnénk egymás nap...
Attila
53 éves
Pécs

Bálint
45 éves
Pécs

Sziasztok!Komoly,megbízható,rendes,hűséges férfi vagyok,csinos,hűséges hölgyet keresek komoly kapcsolatra!
András
50 éves
Pécs

Természetet kedvelő romantikus alkat vagyok. Szeretek nagyokat kirándulni. Szeretek olvasni zenét hallgatni.Komoly kapcsolatot keresek. életem párját keresem.A személyes találkozás híve vagyok ugyis ott dől el minden.Tul rövid az élet ahhoz hogy sokáig legyünk egyedül.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

2009 októberében regisztráltam az Önök oldalára. Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni az Igazit. Az időm nagy részét a munkámra fordítottam.

tovább


társkereső sikertörténet

Szombat esténként a haverokkal mindig azzal szórakozunk, hogy felmegyünk a netre és Pisti barátunknak csajt keresünk.

tovább


társkereső sikertörténet

Januárban regisztráltam magamat az Önök honlapján, és már-már elcsüggedtem, hogy talán mégsem jön el a virtuális valóságon át a nagy Ő...!

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://tarskereso.parom.hu/tarskereso/pecs
Nyomtatás dátuma: 2020-10-23 08:08:12