Társkereső Sopron

jegyezz meg

Társkeresés Sopronban (Győr-Moson-Sopron)

Soproni párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 402 társkereső tag vár rád Sopron és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Sopron egy Győr-Moson-Sopron megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Sopron és környékéről:

Nessza
34 éves
Sopron

Jellemzően nyugodt, kiegyensúlyozott nő vagyok, normális értékrendekkel. Szeretek kirándulni,utazni.
Rea
56 éves
Sopron

Valami fogjon meg benned! Ismerkedni szeretnék, a többi rajtunk múlik. Kezdjünk hozzá, ha szimpatikus vagyok számodra! :-)
Bernadett
44 éves
Sopron

Újrakezdeném! Őszinte, vidám, társaságot kedvelő nő vagyok. Szeretem a természetet, olvasást vagy csak egyszerűen beszélgetni. Szabadidőmet szeretném valakivel EGYÜTT tölteni.
Timi
51 éves
Sopron

Keresem az utam. Segíted megtalálni? Ha önzetlen, őszinte kapcsolatot szeretnél, akkor szívesen megismerkednék veled komoly kapcsolat céljából. Kisfiammal élek aki 11 éves. Imádom a természetet, az erdőt, a tenger illatát! Szeretek túrázni és táncolni.
Eszter
56 éves
Sopron

Alacsony,erősen telt nö vagyok.Bika jegyü .Pàrt keresek,kàros szevedély mentest.55-évtöl65 évesig.Szeretek kiràndulni,olvasni.Nyugott,romantikus alkat vagyok.Soproni.
Tímea
47 éves
Sopron

Szia! Elvált, egyetemista gyermekét egyedül nevelő teljesen átlagos nő vagyok. Szeretem a természetet, a kirándulásokat viszont irtózom az állatoktól.
Judit
50 éves
Sopron

47 éves nő vagyok,aki komoly és hosszú távú kapcsolatot keres! Szeretem a kirándulásokat,az együtt töltőt lazulós beszélgető estéket a párommal,és zene minden műfaját!
Edina
47 éves
Sopron

175/60! Szeretek sportolni, kirándulni, főzőcskézni! A belső értékek számomra nagyon fontosak! Ha engem választanál tudnod kell, hogy van egy csodálatos nagy fiam, és rajongok a kutyáimért!
Léna
54 éves
Sopron

Szeretem a Természetet, a szépet, a kellemeset. Odafigyelő, kellemes,őszinte,megbízható partnert,társat keresek.Ezekkel a tulajdonságokkal én is rendelkezem- úgy érzem:-) .Nem kalandort keresek! A belső értékek az idő...
Anikó
53 éves
Sopron

Mindig jókedvű, mosolygós, pozitív gondolkodású vagyok.Szeretem az embereket, kedvelem a jó társaságot, szinte minden helyzetben jól érzem magam. Alkalmazkodó és elfogadó vagyok, senkit sem akarok megváltoztatni, de engem se akarjon senki


Párkereső urak

Társkereső urak Sopron és környékéről:

Joco
31 éves
Sopron

31 éves fiatal pasiként hölgyet keresek. Komoly kapcsolatra. Nekem csak az őszinteség számìt.
Gábor
43 éves
Sopron

Szia! 🙂 Sopron-Budapest. Majd meglatjuk hol lesz a végcél. Jelenleg Sopronban élek. komoly kapcsolatot keresek! olyan hölgyet akivel meg tudjuk egymásnak adni azt amit úgy hívnak szerelem,összetartozás! tulajdonképpen 2 fontos szempontom van: ne dohányozzon, és tudjon szeretn...
Gyula
67 éves
Sopron

Romantikus, életetszerető,agilis, örök ifjú aki minden téren rendben van ehhez keresek párt aki egyet ért velem.Üzlet ember befeketető részvényes.
Laci
44 éves
Sopron

Márton
43 éves
Sopron

Elsősorban barátkozás céljából regisztráltam ide. De persze bármi lehet. Szeretem a zenét - bizonyos szinten művelem is.
György
44 éves
Sopron

sszio mind 1 milyen vagy csak legyél jo aranyos bujos humoros néha meg elfogadni 1mást ahogy v.unk és ha szereted a skj relax meg az ezoteriát kabaret pussz
Tamás
52 éves
Sopron

Komoly kapcsolat reményében keresem társam egy kedves, aranyos hölgy személyében. Káros szenvedélyem nincs.
László
54 éves
Sopron

Keresem a párom, remélem egyszer csak megtalálom! Akivel este ölelésben nyugovóra térek, aki mellett reggel boldogan ébredek meg!
Albert
41 éves
Sopron

Összetett személyiség vagyok, eddig mindig csak 6 évig bírták mellettem. Jó lenne, ha valaki hozzám hasonló gondolkodású nőt találhatnék, aki 7 vagy annál több évig is a társam maradna végre. Nem vagyok skalpvadász, szeretnék először inkább barátot, akivel miután megismertük egymást többet is kih...
Jánoska
31 éves
Sopron

:)remélem találunk alkalmat ismerkedni, nem szeretnék 100 bekarakterbe semmit kifejteni. Ezt inkább rád bízom, puszi


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább


társkereső sikertörténet

Szeretném veletek megosztani a Mi sikertörténetünket: 2010 nyarán egy álmatlan éjszakán látogattam meg először a párom.hu oldalát. Pár órás keresgélés után találtam rá Dezsőre.

tovább


társkereső sikertörténet

2013. december 31-én regisztráltam az oldalatokra, pár kattintás után megtaláltam párom, megláttam és tudtam, hogy Ő az, Csabi :) Ő 2013 novemberében regisztrált, de pár érdektelen levelezésen túl nem jutott.

tovább

További ajánlatunk

Társkeresők Sopron környéki településekről:

10 km-es körzet:

20 km-es körzet:
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://tarskereso.parom.hu/tarskereso/sopron
Nyomtatás dátuma: 2020-10-31 05:56:38